Anak Sendiri Dedah Rupa Sebenar Lelaki Mirip Wajah Shah Rukh Khan

Pernah tulɑr di media sosial sebelum ini apabila seorang lelaki dikatakan mempunyai iras wajah seperti pelakon Bollywood yang terkenal iaitu Shah Rukh Khan.

Seperti yang kita tahu, Shah Rukh Khan juga sangat terkenal di Malaysia, justeru ia tu.lar di media sosial apabila gambar yang dimuatnaik lelaki tersebut menerusi Facebook, Fendi Ismail yang menunjukkan kekacakan wajahnya yang saling tidak tum.pah seperti pelakon tersebut dan membuatkan para wanita berasa te.ru.ja.


Lelaki berkenaan dikatakan berasal daripada Temerloh dan bekerja sebagai penebar roti canai di samping bertugas sebagai AJK di sebuah masjid di sana.

Namun, menerusi tinjaun yang dilakukan di Twitter, warganet berjaya ‘mem.bong.kɑr’ wajah sebenar dimana langsung tidak sama dengan Shah Rukh Khan.

Lelaki berkenaan dikatakan hanya suka-suka mengubɑh wajah menjadi seperti pelakon berkenaan menggunakan aplikasi ‘face app’, namun tidak menyangka ianya akan mendapat perhatian yang meluas dari netizen.

Malah, apa yang lebih melucukan, apabila ada seorang lelaki muncul di ruangan komen mendɑkwɑ Shah Rukh Khan yang diperkatakan itu merupakan ayahnya.


Para peminat yang kebanyakannya wanita mengatakan yang mereka merasa ham.pa dan telah diberikan harapan pɑl.su oleh lelaki warga emas tersebut.


Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Siakap Keli

[2] Gambar Utama, Fendi B. Ismail (Facebook)

[3] Gambar 1, Lan (Twitter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *